Byte & Returer

Lyssningsgaranti
För oss är det självklart att du ska få lyssna på Soundots i den miljö där du har tänkt att använda dem. Hur ska du annars få en rättvis bild av ljudets kvalitet och upptäcka möjligheterna med hur de kan användas?

Om du inte är nöjd med upplevelsen av Soundots, så får du returnera inom 100 dagar. Vi står för all kostnad gällande frakt och retur. (Gäller köp inom Sverige.)

Reklamation
Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet.

För att reklamera din vara, fyll i formuläret nedan. Så fort din reklamation är behandlad hos oss så kommer du att få en bekräftelse på mailen och vi skickar dig en förbetald returblankett. 

Så här returnerar du
För att returnera din vara, fyll i formuläret nedan. Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt för vara som har fått en tydlig personlig prägel.

Så fort din retur är behandlad hos oss så kommer du att få en bekräftelse på mailen och vi skickar dig en förbetald returblankett. Returen måste vara oss tillhanda inom 14 dagar efter att du har fyllt i formuläret.

Återsänd produkterna i oskadat skick tillsammans med originalförpackningen. Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen.


Återbetalning
Vi använder Klarna som betalningsmetod. Om du har använt faktura, kort eller banköverföring kommer du att få din återbetalning automatiskt från Klarna till det konto som användes vid köpet. Pengarna syns på kontot inom 1-3 dagar från att returen är behandlad.

Om du har gjort en manuell betalning via din bank så skickar istället Klarna ett återbetalningsformulär till din e-mail när returen är behandlad hos oss, när Klarna har fått din information så gör de återbetalningen vilket kan ta några dagar extra.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.