Betalsätt

Vi erbjuder olika betalsätt för att du som kund skall kunna välja det som passar dig bäst. Oberoende av vilket betalsätt du väljer sköts det på ett säkert och tillförlitligt sätt. Dina uppgifter och information skyddas av oss och de partners vi samarbetar med. Skulle du ha några frågor angående de olika betalsätten eller vara osäker på något är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

I vår shop använder vi oss av Klarna Checkout, vilket innebär att du kan välja att betala med faktura, delbetalning, kortbetalning samt internetbank.

Klarna - Faktura
Att betala mot faktura via Klarna är ett säkert och smidigt betalsätt. Det innebär att du betalar först när du har fått hem dina varor, vilket gör att du kan kontrollera varorna innan du betalar. Fakturan ska oftast betalas inom 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Vi tar en administrationsavgift på 39 kr för denna tjänst. Besök Klarna för mer information:

Klarna - Delbetalning
Du kan välja att delbetala med Klarna och betalar då månadsvis ett minimum belopp, beroende på produktens pris. Om din faktura har raden "Delbetala från" kan du själv göra om den till en delbetalning genom att betala in det angivna eller valfritt högre belopp.  I mitten av efterföljande månad skickar vi en ny faktura med post. Du bestämmer själv om du vill fortsätta delbetala eller avsluta köpet genom att betala in hela den kvarvarande skulden. Vi tar en administrationsavgift på 39 kr för denna tjänst. Besök Klarna för mer information om delbetalning:

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.